Member of Vienna Insurance Group

10 godina uspješnog poslovanja Erste osiguranja

Objavljeno: 02.07.2015

Svečanom proslavom koja se održala 1. srpnja u Francuskom paviljonu u Zagrebu, Erste osiguranje obilježilo je 10 godina poslovanja na hrvatskom tržištu osiguranja.

Proslavu su svojim dolaskom uveličali predstavnici Vienna Insurance Grupe, Erste banke, članovi i predsjednici Uprava drugih osiguravajućih društava iz Hrvatske, predstavnici državnih tijela, a goste je nakon službenog dijela zabavljala grupa Jinx.

Kontinuirani rast, više od 30.000 zadovoljnih klijenata, stalna dobit posljednjih sedam godina te redovito pripisivanje dobiti svojim osiguranicima obilježilo je deset godina poslovanja. 

Erste osiguranje na novoj adresi

Objavljeno: 30.04.2014

Poštovani klijenti i poslovni partneri,

obavještavamo Vas da Erste osiguranje Vienna Insurance Group d.d. od 30. travnja posluje na novoj adresi, Slovenska 24/II, 10000 Zagreb.

Svjetskom tjednu novca pridružilo se i Erste osiguranje

Objavljeno: 17.03.2014

S ciljem jačanja financijske pismenosti u Hrvatskoj ove godine se po prvi put obilježavala manifestacija Svjetski tjedan novca.

Manifestacija Svjetski tjedan novca usmjerena je na promicanje financijskog obrazovanja djece i mladih, a održavala se od 10. do 17. ožujka pod pokroviteljstvom Ministarstva financija u suradnji s Ministarstvom obrazovanja, znanosti i sporta, Ministarstvom gospodarstva te predstavnicima Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, Hrvatske narodne banke, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatskog ureda za osiguranje.

Kako bi informirali mlade ljude o osiguranju te dali svoj doprinos obilježavanju Svjetskog tjedna novca, ugostili smo 3.c.razred Ekonomske škole Velika Gorica te smo im održali predavanje o osiguranju, vrstama osiguranja, čemu služi osiguranje, koje su prednosti životnog osiguranja i zašto je dobro ugovoriti životno osiguranje. 

sKoki i Erste osiguranje pozivaju vas na Dan starih igara

Objavljeno: 07.05.2013

Generacije djece odrasle su u prirodi, igrajući danas zaboravljene igre. Oni nisu imali mobitele, kompjutere i razne gadgete. Imali su jedne druge. S ciljem da se zabavite i prisjetite igara uz koje ste odrasli pozivamo vas na Social Active Day Erste osiguranja Dan starih igara!

Svi roditelji i njihovi najmiliji imat će priliku uživati u druženju uz stare, zaboravljene igre: gumi gumi, graničara, preskakivanje užeta, bacanje potkove, obiteljsku školicu, lanca probijanca i još mnoge druge igre.

Promovirajte s nama zdravi način života te timski duh uz obiteljsko druženje 18. svibnja u Splitu, Prokurative, 1. lipnja u Rijeci na Korzu i 8. lipnja u Puli na Trgu Portarata s početkom u 15.30 sati.

Vidimo se!

U sklopu projekta Social Active Day uručena donacija u iznosu od 15.000 kuna

Objavljeno: 12.12.2012

Kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija, drugu godinu zaredom Erste osiguranje organiziralo je akciju Social Active Day. Tom prilikom, Erste osiguranje uručilo je donaciju u iznosu od 15.000 kuna udruzi Krila koja već 18 godina organizira terapijsko jahanje za osobe s invaliditetom i tako osigurava djelotvornu, sigurnu i stimulativnu terapiju namijenjenu djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Social Active day predstavlja dio društveno odgovornog poslovanja Vienna Insurance Group pri čemu se zaposlenike potiče da barem jednom godišnje odvoje vrijeme za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Budući da je ove godine Social Active Day organiziran u sklopu proslave blagdana Svetog Nikole,  u akciji su prvi puta sudjelovala i djeca zaposlenika Erste osiguranja koja su zajedno s djecom iz udruge Krila sudjelovala u ritmičkim igrama, kreativnim radionicama te kazališnoj predstavi.

sAktiv Premium – novi proizvod Erste osiguranja

Objavljeno: 11.09.2012

Ugovorite novu policu sAktiv Premium u bilo kojoj poslovnici Erste banke jer Vas u razdoblju do 31. listopada čeka poklon iznenađenja!

Ukoliko želite osigurati svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih, vrijeme je za policu životnog osiguranja sAktiv Premium koja Vama i Vašoj obitelji omogućuje financijsku stabilnost te ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija.

Posebna pogodnost!

  • Isplaćujemo 3% od osigurane svote za rođenje djeteta (ugovaratelj može biti majka ili otac djeteta)

  • Trajno oslobađanje od plaćanja premije u slučaju invaliditeta, kao posljedice nesretnog slučaja, od 80% ili više (polica i dalje ostaje na snazi)